✓ Spécialiste des portes coulissantes ✓ Expédition rapide et sûre ✓ Demandez-nous conseil ✓ 350+ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ avis sur Trustpilot

Hefschuifdeurbeslag vervangen

Een hefschuifpui bestaat uit diverse bewegende onderdelen. Denk hierbij aan sloten, wielen en hendels. Bij weinig onderhoud of ook door het gebruik slijten deze onderdelen. Uiteindelijk kan één van de onderdelen kapot gaan.

Voor vervangen van hefschuifdeurbeslag zijn er diverse gu onderdelen verkrijgbaar. In onze webshop verkopen we de GU 937 en GU 934 sloten plus hefschuif wielen. Voor het hefschuifbeslag zijn diverse soorten schuifpui grepen verkrijgbaar voor het vervangen van hefschuifdeurbeslag.

Hefschuifdeurbeslag gu 937 en gu 934

Bij het vervangen van het hefschuifdeurbeslag moeten de loopwielen en het complete hefschuifslot vervangen worden. Het nieuwe slot heeft een andere overbrenging (bolletje) dan het oude hefschuifslot (gaatje).

De oude loopwielen passen niet in het nieuwe systeem. De oude serie GU 935 en GU 936 worden vervangen door de nieuwe serie GU 934 en GU 937.

Hefschuifbeslag

Voor hefschuifbeslag kunt u kiezen voor een enkele of dubbele hendel. Verder is belangrijk of u de hefschuifpui af wilt sluiten vanuit de binnen- en of buitenzijde. Er zijn verschillende kleuren schuifpui hendels leverbaar.