✓ Schuifdeurspecialist ✓ Snelle en veilige verzending ✓ Vraag ons om advies ✓ 400+ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ reviews op Trustpilot

Dé specialist in hang- en sluitwerk voor schuifpuien

Van Doorn Openingstechnieken is dé specialist in de reparatie en vervanging van hang- en sluitwerk voor schuifpuien, woonhuizen en bedrijven. Voor vervanging van een cilinder tot een complete renovatie van een schuifpui bent u bij Van Doorn Openingstechnieken aan het juiste adres. Van Doorn Openingstechnieken is als GU-Partner gespecialiseerd in het repareren en renoveren van GU schuifpuien.

Daarnaast levert en adviseert Van Doorn Openingstechnieken haar klanten graag bij het kiezen van de juiste schuifpui onderdelen. Hiervoor heeft Openingstechnieken de online webshop waar klanten de GU schuifpui onderdelen kunnen bestellen.

Onze leveranciers
Wij werken samen met verschillende leveranciers van schuifpui onderdelen. Bekijk hier onze leveranciers!

Wat klanten zeggen over Van Doorn Openingstechnieken

Alles perfect volgens afspraak opgeleverd.

R.A. Broos

Goede, vriendelijke en deskundige service. Ik ben heel tevreden! Zowel door de behandeling per telefoon als met de geleverde producten. Dank jullie wel!

Mevr. van der Kley

Professioneel bedrijf. Meedenkend, snel, vakkundig!

John van der Sleen

Ik heb onderdelen besteld bij van Doorn Openingstechnieken. Reeds de volgende dag waren deze in huis. Toen ik het karwei niet kon klaren, bracht een online hulp van van Doorn, middels Face Time, het samen met mij, tóch tot een goed einde. De schuifpui werkt weer naar behoren, dankjulliewel!

Dhr. van der Voort

Author information